Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

A La Carte vanaf donderdag 5 september

Groepen
Vanaf 16 personen dient er van tevoren een menu keuze te worden gemaakt (zie groepen)
VOORGERECHTEN
»
Huisgerookte forel met forel kaviaar en mierikswortel
»
Roulleau van zacht gegaarde hertenbout met bundelzwam en pruimencompote
»
Gerookte tomaten tartaar met krokante parmezaan, basilicum olie en mozzarella bitterbal
SOEPEN
»
Dubbel getrokken ossenstaart bouillon met doperwt en ossenstaart
»
Pompoensoep met kerrie en geitenkaas
TUSSENGERECHTEN
»
Gerooksterde coquille met doperwtensaus
»
Barbecue buikspek van het biologische varken met uien compote
HOOFDGERECHTEN
»
Wildzwijnrugfilet en sukade met salie-pilsener jus en fondant aardappel
»
Ossenhaas tournedos met cantharellen,verse vadouvan jus en tuinkruiden-aardappelpuree
»
Gegrilde grietfilet met Noordzee krabsaus en krabravioli
»
Geroosterde rode mul met gestoofde venkel, krokante saffraan risotto en vissaus
KAAS
»
Buiten en/ of binnenlandse kaas selectie geserveerd met brioche brood en compote
NAGERECHTEN
»
Yoghurttaart met bramen sorbetijs en rood fruit compote
»
Chocolade dessert, pure mousse, wit ijs rubia bros en chocolade spongecake
»
Peer tarte tatin met karamel mousse en peren sorbetijs
Groeps menu's
Stel zelf uw menu samen!
LEES MEER »