Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

A La Carte vanaf donderdag 14 maart 2019

Groepen
Vanaf 16 personen dient er van tevoren een menu keuze te worden gemaakt (zie groepen)
VOORGERECHTEN
»
Tartaar van licht gerookte ossenhaas met gepocheerde eidooier, groene mosterd crème en krokante zilver ui
»
In saffraan bouillon gepocheerde zeeduivel met venkel compote, citroen crème en cherry tomaat
»
Gemarineerde asperges met geroosterde jonge geitenkaas en balsamico vinaigrette
SOEPEN
»
Waterkerssoep met lamspastrami
»
Waddenzee garnalenbouillon met tomaat, bosui en kreeft
TUSSENGERECHTEN
»
Ravioli met Noordzeekrab en kerrie-limoen beurre blanc
»
Krokant gebakken kalfswang met geweckte bloemkool en tijmsaus
HOOFDGERECHTEN
»
Gemarineerde lamsfilet met aardappelsoufflé, doperwten crème en salie jus
»
Gebraden ossenhaas tournedos met groene kruiden pommes dauphine, ratatouille en gepofte knoflookjus
»
Gegrilde zeebaarsfilet met linguine pasta, tomaten compote, hollandaisesaus, pamezaan en basilicum
»
In beurre noisette gebakken kabeljauwrug met roseval, gestoofde witlof en grove mosterd vinaigrette
KAAS
»
Buiten en/ of binnenlandse kaas selectie geserveerd met kletzenbrood en compote
NAGERECHTEN
»
Rabarber met witte chocolade-gember mousse en aardbeien sorbetijs
»
Frambozen-vanille crème brûlée met yoghurt crème, citroen verbena en chocolade roomijs
»
Blauwe bessen slof met pure chocolade bros, limoen mousse en cassis sorbetijs
Groeps menu's
Stel zelf uw menu samen!
LEES MEER »