Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

3-,4- of 5 gangen menu

Vanaf 16 personen dient er een menu gekozen te worden.
VOORGERECHTEN (MENU)
»
| TARTAAR VAN LICHT GEROOKTE OSSENHAAS | gepocheerde eidooier | groene mosterd crème | krokante zilver ui |
»
| IN SAFFRAAN BOUILLON GEPOCHEERDE ZEEDUIVEL | venkel compote | cherry tomaat | citroen crème |
SOEP (MENU)
»
| WATERKERSSOEP | lamspastrami |
»
| WADDENZEE GARNALEN BOUILLON | tomaat | bosui | kreeft |
TUSSENGERECHTEN (MENU)
»
| KROKANT GEBAKKEN KALFSWANG | geweckte bloemkool | tijmsaus |
»
| RAVIOLI MET NOORDZEE KRAB | kerrie-limoen beurre blanc |
HOOFDGERECHTEN (MENU)
»
| GEBRADEN RUNDERLENDE | groene kruiden pommes dauphine | ratatouille | gepofte knoflook jus |
»
| IN BEURRE NOISETTE GEBAKKEN KABELJAUW RUG | roseval | gestoofde witlof | grove mosterd vinaigrette |
DESSERTS (MENU)
»
| FRAMBOZEN-VANILLE CRÈME BRÛLÉE | yoghurt crème | citroen verbena | chocolade room ijs |
»
| BLAUWE BESSEN TAART | pure chocolade bros | limoen mousse | cassis sorbet ijs |
KAAS (MENU)
»
Buiten en/ of binnenlandse kaas selectie geserveerd met kletzenbrood en compote
3 gangen menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
4 gangen menu (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
5 gangen menu (voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert)

U kunt i.p.v. een dessert ook kiezen voor de kaasselectie