Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

3-,4- of 5 gangen menu

Vanaf 16 personen dient er een menu gekozen te worden.
VOORGERECHTEN (MENU)
»
Huisgerookte forel met forel kaviaar en mierikswortel
»
Roulleau van zacht gegaarde hertenbout met bundelzwam en pruimencompote
SOEP (MENU)
»
Dubbel getrokken ossenstaart bouillon met doperwt en ossenstaart
»
Pompoensoep met kerrie en geitenkaas
TUSSENGERECHTEN (MENU)
»
Barbecue buikspek van het biologische varken met uien compote
»
Geroosterde coquille met doperwtensaus
HOOFDGERECHTEN (MENU)
»
Ierse runderlende (biefstuk van de grill) met cantharellen,verse vadouvan jus en tuinkruiden-aardappelpuree
»
Gegrilde zeebaars filet met Noordzee krabsaus en dille aardappelpuree
DESSERTS (MENU)
»
Yoghurttaart met bramen sorbetijs en rood fruit compote
»
Peer tarte tatin met karamel mousse en peren sorbetijs
KAAS (MENU)
»
Buiten en/ of binnenlandse kaas selectie geserveerd met brioche brood en compote
3 gangen menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
4 gangen menu (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
5 gangen menu (voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert)

U kunt i.p.v. een dessert ook kiezen voor de kaasselectie