Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

Voorzitter

afbeeldingHet bestuur van de Marineclub mei 2018, v.l.n.r.:

 

Penningmeester : LTZ 2 OC (LD) C.M. Rodenburg

Secretaris : LTZ 1 b.d. W.P. van der Veeken

Commissaris materieel : LTZ 1 (TD) Ing. S. Groenendijk - Kolkman

Commissaris personeel : KLTZ b.d. S.C. Barends

Voorzitter : KTZ (TD) P.H.A. Flos EMSD

Plaatsvervangend voorzitter : Mevr. A.M. Selbach

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Geachte gast,

 

Namens al het personeel en het bestuur van de Marineclub heet ik u welkom op onze website. Op deze site kunt u alle informatie vinden voor een optimaal bezoek aan de Marineclub.

 

De Marineclub is al bijna 150 jaar de unieke defensielocatie voor jong en oud om gezellig, formeel of informeel heerlijk te eten of om gewoon in een prima ambiance bij elkaar te komen. De Marineclub is dé ontvangstlocatie voor officieren, hun partners en andere toegangsgerechtigden in Den Helder. Kernwaarden van de Marineclub zijn: een fantastische locatie met een sfeervolle inrichting, professioneel personeel dat u met raad en daad bijstaat om een perfecte ervaring te beleven en “last but not least” heerlijk eten op een niveau waar we in de Noordkop trots op zijn. Onze eigen sommelier is in staat om bij elk gerecht de perfecte wijn aan te bieden.

 

U kunt kiezen uit meerdere locaties: het Grand café, voor een meer informele sfeer en typische grand café gerechten of het restaurant waar we het maximale qua sfeer en verzorging uit de kast halen. Beide locaties hebben een buitenterras aan het water met uniek uitzicht op onze nationale marinehaven. Hierbij kunt u ook gebruik (laten) maken van de buitenkeuken. Voor beide locaties geldt dat ze zijn bedoeld om voor u een onvergetelijke indruk achter te laten. De wensen van onze gasten staan dan ook centraal.

 

Naast beide restaurants biedt de club de mogelijkheid om te vergaderen, met keuze uit meerdere zalen en de daarbij horende catering. U kunt spelen op onze inpandige kegelbaan. En het is mogelijk om een besloten lunch of diner te houden. Voor activiteiten tot 400 bezoekers zijn er mogelijkheden. U ziet, voor elk wat wils!

 

De Marineclub is een besloten club, waardoor sfeer en inrichting perfect op onze gasten zijn afgestemd. Het bestuur en het personeel heeft zich als doel gesteld dat uw bezoek aan de Club onvergetelijk is. Alhoewel we ons uiterste best doen om dit te realiseren, zou het kunnen zijn dat er toch iets tegenvalt. Graag hoor ik hierover van u en u kunt hiervoor onze Directeur Dagelijks Beheer benaderen. Vanzelfsprekend zijn suggesties ter verbetering altijd welkom! Contactinformatie vindt u beneden op de site.

 

Ik wens u veel plezier en goede tijden in onze club!

Paul H.A. Flos EMSD
Kapitein ter zee (TD)