Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

Ons team

Ons Team 

 

Ons team is een jonge en enthousiaste groep onder leiding van onze directeur dagelijks beheer Lisette Voet. Samen vormen wij het succes van de Marineclub.

 

Het Management Team

 

Lisette, directeur dagelijks beheer

Mijn naam is Lisette en ik ben in april 2008 als directeur dagelijks beheer in dienst gekomen bij de Marineclub. Met mijn werkervaring en mijn manier van leiding geven, heb ik samen met alle collega’s, het team van de Club gevormd tot wat het nu is. De teambuilding sessies van bureau leiderschap en de overige opleidingsmogelijkheden hebben wij volledig benut, zodat het relatief jonge team van de Club de prachtige producten als wijn en spijs in de huidige vorm aan u kan presenteren.

 

Mijn insteek is: Hospitality isn’t a big thing, it’s a million little things en dat moeten we samen doen!

 

Samen met mijn collega’s hoop ik u binnenkort, zakelijk of privé, op de Marineclub te mogen ontvangen.

 

 

Annemieke, sales representative
Mijn naam is Annemieke en ik ben in november 1998 als gastvrouw in de Marineclub begonnen. In 2001 ben ik verder gegaan als chef de rang en in januari 2003 kreeg ik de mogelijkheid om als sales representative, mijn huidige functie, nieuwe kanten van de Marineclub te ontdekken. Deze functie schenkt mij veel voldoening, door het gevarieerde takenpakket. Zo kan het zijn dat u mij spreekt wanneer u een diner, feest of jubileum wilt reservering. Stort ik mij op de social media van de Marineclub en kan ik mijn creatieve kanten uiten in het ontwerpen van de flyers van onze evenementen.

 

In 2012 heb ik de opleiding HBO Internetmanagement en webdesign behaald en in 2013 heb ik de kans gekregen om samen met het bedrijf Dual Vision een hele nieuwe website voor de Marineclub te ontwerpen, waar u momenteel het resultaat van bekijkt. Het is ontzettend leuk om alle ontwikkelingen en innovatie van de Marineclub te mogen doormaken.

 

Veel gasten zie ik regelmatig terug keren, waardoor wij goed kunnen inspelen op de voorkeuren en wensen van gasten. Het zorgt voor een leuke en warme sfeer binnen de Marineclub en het team, en daar geniet ik elke dag weer van!

 

 

Debby, financieel administrateur

Mijn naam is Debby en ik ben sinds april 2000 werkzaam bij de Marineclub. Tijdens  mijn opleiding Hotel Management heb ik de financiële specialisatie van de opleiding voltooid. Op de club ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden. Van het programmeren van restaurantkassa, versturen van facturen naar gasten, als het inboeken van kas- en bankadministratie in Exact, tot interne controle van de verschillende kasstromen. Daar het service gericht werken in mijn bloed zit, ben ik bij de Marineclub helemaal op z'n plaats.

 

 

Desiré, restaurant manager 

Mijn naam is Desiré Kuikhoven. Ik ben nu bijna 6 jaar werkzaam bij De Marineclub. Begonnen als leerling en inmiddels doorgegroeid naar de functie als sommelier. In 2012 heb ik de cursus 'wijn-spijs' combinatie gevolgd bij Peter Klosse en momenteel ben ik bezig met de opleiding 'gastronoom-sommelier' bij de Academie voor gastronomie van Peter Klosse.

Ik houd me vooral bezig met de wijn-spijs combinaties en het overdragen van informatie over onze wijnen aan mijn collega's. Ik vind het fantastisch om onze gasten de harmonie tussen gerechten en wijnen te laten beleven.


 

Marcel, chef kok

Is sinds september 2009 Chef Kok van de Marine-officiersclub en is werkzaam voor de Marine-officiersclub sinds maart 2005. Hij heeft het praktijk gedeelte van zijn opleiding genoten in verschillende topkeukens van deze regio, en is daarna in deze sector werkzaam gebleven totdat hij werd benaderd om als sous Chef de Marine-officiersclub te komen versterken.

 

Het grootste streven voor Marcel en zijn team blijft ten alle tijden het voortdurend bezig zijn met de ontwikkeling van de keuken en haar producten. Hierbij staat het uitsluitend gebruiken van kwaliteitsproducten voorop. De huidige gehanteerde keukenfilosofie laat zich dan ook het beste omschrijven als modern met een klassieke insteek, fris, eerlijk en ambachtelijk, waarbij kennis overdracht voorop staat.

 

Een van de mooiste uitdagingen van het werken bij de Marine-officiersclub vindt Marcel dan ook het opleiden van vaktechnisch volwassen allround koks welke zich alle facetten van de ambachtelijke keuken meester hebben gemaakt. Marcel en zijn team zien het als een uitdaging om u tijdens uw verblijf op de Marine-officiersclub te prikkelen, verrassen en culinair te verwennen.