Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

Dinerkaart GC

BROOD & PLANK
»
Brood met aioli en boter
»
Oosterse hapjesplank voor 1 persoon; bapao,loempia, dimsum,yakitori saté en Oosterse sauzen
STARTERS
»
Gerookte runder rib eye met tomaten tapenade en rode ui
»
BBQ pulled eend met 5 spices, sinaasappelsaus en geweckte peen
»
Gemarineerde zalm (gravad lax) met biet en dille-mosterd crème fraîche
»
Crostini met gebakken paddenstoelen, chorizo en geitenkaas
»
Steak tartaar van vitender kalf met stilton en rozemarijn krokant
SOEPJES
GESERVEERD MET BROOD
»
Thaise garnalensoep met gamba/' s, shiitake en bosui
»
Gepofte knolselderijsoep met chorizo en basilicum
MAALTIJDSALADES
GESERVEERD MET BROOD
»
Gerookte runder rib eye met pesto en paprika
»
Zalm, gekookt ei, biet en mosterd-dille créme fraîche
»
Noord Hollandse geietenkaas, rozemarijn krokant en balsamico
SPECIALITEITEN
GESERVEERD MET FRIET
»
Falafel burger op pita brood met tzatziki, rode ui en tomaat
»
Wild goulash met paprika en champignons
»
Varkenshaassaté met vers zoet zuur, kroepoek en saté saus
»
Vitender kalfsburger op brioche bol met raclette
»
Kabeljauw met kruidenkorst uit de oven, gepofte tomaat en basilicumsaus
»
Parelhoenfilet gevuld met paddenstoelen duxelles en rozemarijnsaus
»
IJsselvallei runderentrecote met gebakken uien, champignons en chimichurri
»
Optioneel bij te bestellen: Groene salade
»
Optioneel bij te bestellen: Bakje verse warme groenten
»
Optioneel bij te bestellen: Zoete aardappel friet
PATISSERIE
»
Chocolade brownie met hazelnoten ijs
»
Vanille ijs met karamelsaus
»
cheesecake met sinaasappel
SMOOTHIES
»
Kiwi en sinaasappel
»
Mango en sinaasappel
»
Appel en hazelnoot (FROZEN)
HAPJES
»
Brood met aioli en boter
»
Hapjesplank voor 1 persoon: port salut, Hertog Jan grand prestige kaas, gerookte kalfspicanha, gerookte zalm, rozemarijn krokant, aioli en brood
»
Gemengd bittergarnituur
»
Oude kaas en mosterd
»
Hollandse bitterballen
»
Chicken wings
»
Empanadas met tomatensalsa
»
Worstplank