Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

A La Carte vanaf woensdag 10 januari 2018

Groepen
Vanaf 16 personen dient er van tevoren een menu keuze te worden gemaakt (zie groepen)
VOORGERECHTEN
»
NOORDZEE KRABSALADE | KERRIE CRÈME | QUINOA | MIERIKSWORTEL GELEI | ZOET ZURE RETTICH |
»
TERRINE VAN KONIJN- EN HAASSTOOF | SHIITAKE DUXELLES | RODE KOOL SCHUIM | GEROOSTERDE EENDENLEVER |
»
HANGOP VAN EGMONDSE GEITEN YOGHURT | GEROOSTERDE ARTISJOK | AVOCADO CRÈME | WALNOOT VINAIGRETTE | WOLVEGA BLAUW CROUTON |
SOEPEN
»
POMPOEN SOEP MET VADOUVAN | WILD PASTRAMI |
»
GROVE POMODORI SOEP MET GEPOCHEERD EI | SERRANOHAM | PARMEZAAN | BASILICUM |
TUSSENGERECHTEN
»
GEBAKKEN BLOEDWORST | APPEL COMPOTE | KARDEMOM JUS |
»
KROKANTE TRUFFEL RISOTTO | HERTENHAM | ZONGEDROOGDE TOMATEN JUS
HOOFDGERECHTEN
»
GEBRADEN TAMME EENDENBORST FILET | GEROOKTE POMMES DAUPHINE | PASTINAAK PUREE | PECAN CRUMBLE | CALVADOS JUS |
»
GEGRILDE RUNDER TOURNEDOS | GESTOOFDE RODE KOOL | GEROOSTERDE ROSEVAL | OESTERZWAM | LAURIER JUS |
»
MET DRAGON GEPOCHEERDE ZEEDUIVEL | AARDAPPEL ROULEAUX MET SPEK | GEGLACEERDE VENKEL | LIMOEN VISSAUS |
»
GEBAKKEN SKREIFILET | PREI AARDAPPEL PUREE | GEPOFTE POMPOEN | VADOUVAN HOLLANDAISE SAUS |
KAAS
»
BINNEN EN/ OF BUITENLANDSE KAAS SELECTIE | BRIOCHE BROOD | COMPOTE |
NAGERECHTEN
»
TIRAMISU DESSERT | ESPRESSO MACARON | AMANDEL SPONGE CAKE | MASCARPONE IJS | TIA MARIA GELEI | 70% VALRHONA CHOCOLADE MOUSSE |
»
TARTE TATIN VAN ANANAS | KOKOS MERENGUE | KOKOS CHOCOLADE MOUSSE | BANANEN IJS |
»
GEKARAMELISEERDE STOOFPEER | PERENTAARTJES | KANEEL IJS | CHOCOLADE BROS | CRÈME PÂTISSIÈRE |
Groeps menu's
Stel zelf uw menu samen!
LEES MEER »