Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

A La Carte vanaf woensdag 3 mei 2018

Groepen
Vanaf 16 personen dient er van tevoren een menu keuze te worden gemaakt (zie groepen)
VOORGERECHTEN
»
Ballotine van poulet noir met gepofte paprika tapenade en kervel crème
»
Quiche van prei en morielje met stilton mousse en balsamico reductie
»
Gegrilde zeebaarsfilet met puree van citroen en sardine, een Noilly Prat gelei en saffraan crème
SOEPEN
»
Doperwtensoep met chorizo en manchego
»
Schaaldierenbouillon met tomaat en groene kruiden
TUSSENGERECHTEN
»
Geroosterde mulfilet met zacht gestoofde venkel en kreeftensaus
»
Krokant gebakken runder rendang met zoet zure komkommer en rendang saus
HOOFDGERECHTEN
»
Gegrilde rundertournedos met gekonfijte Opperdoezer Ronde, gepofte knoflookjus en tuinboontjes
»
Gebakken konijnenrugfilet en zijn eigen jus, stoverij van konijn in witte wijn met kerrie pommes dauphine en groene asperges
»
Gestoofde snoekbaars met bieten, aardappelwafel en een saus van gerookte paling
»
Gegrilde grietfilet met amandel polenta, peulen en een limoenblad-vissaus
KAAS
»
Buiten en/ of binnenlandse kaas selectie geserveerd met brioche brood en compote
NAGERECHTEN
»
Maanzaadcake van de Big Green Egg met gemarineerde aardbeien, fris zoete mascarpone en aardbeien sorbetijs
»
Frambozen bavarois met citroen verbena crème en gember parfait
»
Taartje van 80% pure chocolade met cassis sorbetijs, sponge cake, Hojiblanca en zeezout
Groeps menu's
Stel zelf uw menu samen!
LEES MEER »