Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

A La Carte vanaf vrijdag 5 oktober 2018

Groepen
Vanaf 16 personen dient er van tevoren een menu keuze te worden gemaakt (zie groepen)
VOORGERECHTEN
»
Hertenpastrami en herten bitterbal, geweckte kerrie bloemkool en balsamico mayonaise
»
Noordzee kreeftsalade met zeewierschuim, tomaten gelei en zoet zure rettich
»
Geroosterde bokkesprong geitenkaas met tamme kastanjes, biet, kerrie crème en pompoen pitten
SOEPEN
»
Schaaldieren bisque met Hollandse garnalen
»
Spinazie soep met shii-take en feta kaas
TUSSENGERECHTEN
»
Gebakken coquille met Oosterse pompoen puree en amandel
»
Kwartel filet en boutje met stilton en rode uien compote
HOOFDGERECHTEN
»
Gegrilde vitender kalfshaas met gestoofde witlof, roseval en verse laurier jus
»
Griet filet in soja uit de oven met gamba loempia, citroen dulse aardappelpuree en schorseneer
»
Boerderij eendenfilet met verantwoorde eendenlever, cranberry compote, cantharellensaus en rozemarijn dauphine
»
Gegrilde zeebaarsfilet met mosselen, gepofte cherry tomaat, krokante basilicum risotto en mosselsaus
KAAS
»
Buiten en/ of binnenlandse kaas selectie geserveerd met brioche brood en rozemarijn pruimenjam
NAGERECHTEN
»
Gebakken ananas met specerijen, kokos marshmallow, 80% pure chocolade mousse en vanille ijs
»
Bevroren noten kwarktaart met vijgen compote en zoete appel samosa's
»
Appel tarte tatin met hazelnoot roomijs, merengue en karamel
Groeps menu's
Stel zelf uw menu samen!
LEES MEER »