Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

3-,4- of 5 gangen menu

Vanaf 16 personen dient er een menu gekozen te worden.
VOORGERECHTEN (MENU)
»
| RUNDERPASTRAMI | morielje mayonaise | zoet zure wortel | aardappel krokant |
»
| FOREL FILET IN CITROEN GEGAARD | gemarineerde venkel | tomaat | piment crème |
SOEP (MENU)
»
| RUNDERBOUILLON | gedroogde Italiaanse ham | zongedroogde tomaat |
»
| DOPERWTENSOEP | mosselen | dille |
TUSSENGERECHTEN (MENU)
»
| LICHT GEROOKTE EENDENBORST | laurierjus | gestoofde prei |
»
| GESCHROEIDE ZALMFILET | Hollandaise saus | aubergine puree |
HOOFDGERECHTEN (MENU)
»
| GEGRILDE KALFSLENDE | rucola stamppot | gepofte knoflookjus | courgette |
»
| HEILBOT ONDER GARNALENKORST | tijm risotto | kreeftensaus | biet |
DESSERTS (MENU)
»
| WITTE CHOCOLADETAART | vanille ijs | pure chocolade mousse |
»
| GEBAKKEN CHEESECAKE | cassis sorbetijs | rood fruit gelei en gel |
3 gangen menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
4 gangen menu (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
5 gangen menu (voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert)