Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

3-,4- of 5 gangen menu

Vanaf 16 personen dient er een menu gekozen te worden.
VOORGERECHTEN (MENU)
»
|HERTENPASTRAMI |herten bitterbal | geweckte kerrie bloemkool | balsamico mayonaise |
»
|RIVIERKREEFT SALADE | zoet zure rettich | tomaten gelei | zeewier schuim |
SOEP (MENU)
»
| SPINAZIE SOEP | shiitake | feta|
»
| SCHAALDIEREN BISQUE | Hollandse garnalen |
TUSSENGERECHTEN (MENU)
»
| KWARTEL FILET & BOUTJE | stilton | rode uien compote |
»
| GEBAKKEN COQUILLE | Oosterse pompoen puree | amandel |
HOOFDGERECHTEN (MENU)
»
| GEGRILDE VITENDER KALFLENDE | gestoofde witlof | roseval | verse laurierjus |
»
| GEGRILDE ZEEBAARSFILET | mosselen | gepofte cherry tomaat | krokante basilicum risotto | mosselsaus |
DESSERTS (MENU)
»
| BEVROREN NOTEN KWARKTAART | vijgen compote | zoete appel samosa's |
»
| APPEL TARTE TATIN | hazelnoot roomijs | merengue | karamel |
3 gangen menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
4 gangen menu (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
5 gangen menu (voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert)