Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

3-,4- of 5 gangen menu

Vanaf 16 personen dient er een menu gekozen te worden.
VOORGERECHTEN (MENU)
»
| BALLOTINE VAN POULET NOIR | gepofte paprika tapenade | kervel crème |
»
| GEGRILDE ZEEBAARS FILET | puree van citroen en sardine | Noilly prat gelei | saffraan crème |
SOEP (MENU)
»
| DOPERWTENSOEP | chorizo | manchego |
»
| SCHAALDIEREN BOUILLON | tomaat | groene kruiden |
TUSSENGERECHTEN (MENU)
»
| GEROOSTERDE MULFILET | zacht gestoofde venkel | kreeftensaus |
»
| KROKANT GEBAKKEN RUNDER RENDANG| zoetzure komkommer | rendang saus |
HOOFDGERECHTEN (MENU)
»
| GEGRILDE RUNDERLENDE | gekonfijte Opperdoezer Ronde | gepofte knoflookjus | | groene asperges |
»
| GEROOSTERDE SCHOLFILET | amandel polenta | peulen | limoenblad-vissaus |
DESSERTS (MENU)
»
| MAANZAADCAKE VAN DE BIG GREEN EGG | gemarineerde aardbeien | | fris zoete mascarpone | aardbeien sorbetijs |
»
| FRAMBOZEN BAVAROIS | citroen verbena crème | gember parfait |
3 gangen menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
4 gangen menu (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
5 gangen menu (voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert)