Restaurant De Marineclub
dé toplocatie van Den Helder

Welkom

WIJ ZIJN MET ZOMERVERLOF VAN VRIJDAG 20 JULI T/M DINSDAG 14 AUGUSTUS. VANAF WOENSDAG 15 AUGUSTUS STAAN WIJ WEER VOOR U KLAAR!

 

Personen die u op foto's tegenkomt op onze website, facebook, twitter en instagram hebben wij om toestemming gevraagd! 

 

IN 2018 GAAN WIJ VAN START MET EEN SPECIALE SPAARACTIE WEGENS HET 150 JARIG BESTAAN VAN DE MARINECLUB. BLIJF OOK OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN EVENEMENTEN, GEEF JE E-MAIL ADRES DOOR VIA MARINECLUB@MINDEF.

 

afbeelding

 

De Marineclub is een besloten club en toegankelijk voor alle officieren en gewezen officieren van alle krijgsmachtsonderdelen (zie toegangsgerechtigden).

 

U kunt van dinsdag t/m zaterdag bij ons terecht voor een kopje koffie, snelle lunch of borrel in ons sfeervolle Grand Café. Ook voor een luxe diner in ons restaurant, een jubileum, een zakelijke bijeenkomst of een ontspannen avond kegelen zijn er mogelijkheden te over.

 

Wilt u op korte termijn reserveren, dan kan dat telefonisch via 0223-614225/ 657688. 

Wilt u in een persoonlijk gesprek uw partij, diner of ander evenement bespreken of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben, neemt u dan contact op met onze sales representative  Annemieke Wilhelmus am.wilhelmus@mindef.nl 

 

Openingstijden
Openingstijden vanaf 1 februari 2017
Dinsdag t/m vrijdag:
van 10:00-24:00 uur
keuken van 11:00-21:00 uur
Zaterdag:
17:00-24:00 uur
Zondag & maandag gesloten!
Weekspecial
Weekspecial week 29:Homemade pulled pork. 12 uur gerookt en op houtskool gegaard, geserveerd met pita, coleslaw, smokey sriracha pulled pork saus en friet € 9,50